INFORMAȚII DE RETURNARE
Conform Ordonanței de Urgență nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, vă prezentăm politica SIMPROCOM privind returnarea produselor:

Unele produse au o politică de retur specifică, motiv pentru care vă recomandăm să citiți condițiile de mai jos cu atenție. Serviciul de 15 zile drept de retur nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile pentru comerț la distanță.

CONDIȚII GENERALE PRIVIND RETURUL PRODUSELOR
Costul de transport pentru retur este suportat de client dacă este trimis prin curier sau gratuit dacă este adus la sediul magazinului.
În cazul în care produsul se returnează la showroom, iar modalitatea de plată a fost prin transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, nu în numerar la casierie.
Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise către Cumpărător.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice sau produsele cărora le lipsesc accesorii.
Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, cu certificatul de garanție în original și cu toate documentele care au fost livrate împreună cu produsul.
Dacă produsul a fost însoțit de eventuale cadouri sau bonusuri acestea trebuie returnate.
Dacă s-au cumpărat mai multe produse de același fel și se dorește returnarea tuturor Cumpărătorul trebuie să se asigure că doar unul singur a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă dacă sunt sigilate.
Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însoțit de accesoriile / cadourile cu care a fost livrat. În cazul consumabilelor de orice fel, produsul se acceptă doar dacă este sigilat. În caz contrar se scade valoarea consumabilelor desigilate din valoarea totală.
Dacă produsul a fost desigilat și testat de către client trebuie adus curat pentru ca returul să fie acceptat.
Vă rugăm să nu lipiți etichete pe ambalajul original al produsului.