Termeni și Condiții

1. CONDITII GENERALE

www.simprocom.ro este un magazin virtual detinut de societatea S.C. Simprocom S.R.L. cu sediul in Bistrita, str. Calea Moldovei, nr. 9 si cod unic de inregistrare fiscala 4909918 inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J06/985/1993

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor si constituie contract valabil intre SC Simprocom SRL si orice persoana fizica sau juridica ce foloseste site-ul www.simprocom.ro

Contractul are valabilitate atata timp cat persoana este logata sau inregistrata pe site-ul www.simprocom.ro. Oricare dintre parti poate renunta unilateral la contract, doar dupa indeplinirea tuturor obligatiilor de plata, daca acestea exista, sau daca nu exista, doar printr-o simpla notificare.

2. INFORMATII COMPANIE

Denumire societate: S.C. Simprocom S.R.L.
Informatii Fiscale: Reg. com. J06/985/1993, CIF: RO 4909918
Adresa sediu social: Bistrita, Str. Calea Moldovei, nr 9/11

3. DREPTURI DE AUTOR

SC Simprocom SRL este proprietarul site-ului  www.simprocom.ro, iar intregul continut, incepand de la numele site-ului, logo, programe, texte, etc, este aparat de legile privind drepturile de autor si proprietate intelectuala. Fara un acord scris din partea proprietarului acestui site folosirea intregului continut sau a unor elemente din el se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

4. COMUNICAREA

Pentru o buna comunicare intre site si orice potential client dorim ca datele furnizate de acesta din urma sa fie reale si corecte.Folosirea de date false si a oricarei informatie falsa atrage dupa sine denuntarea acestuia catre organele de politie.

5. CONFIDENTIALITATEA SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE

SC Simprocom SRL foloseste datele personale doar pentru a va permite sa utilizati partial sau intregul site www.simprocom.ro in conditii optime, respectand legile privind confidentialitatea datelor.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,modificata si completata si a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Simprocom SRL ca proprietar al magazinului virtual www.simprocom.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs, un membru al familiei dvs. sau o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este pentru o buna derulare a activitatii pe site incepand de la accesul pe site si pana la finalizarea unei comenzi.Conform legii nr. 677/2001 beneficiezi de dreptul de acces,de interventie asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora .Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa trimiteti un e-mail la office@simprocom.ro sau o cerere scrisa datata si semnata insotita de o copie a actului dvs  de identitate la adresa: SC Simprocom SRL.

Daca anumite date ale dvs. sunt incorecte va rugam sa ne comunicati cat mai curand posibil pentru a face corecturile necesare.

6. RESPONSABILITATEA PRIVIND SITE-UL

Pentru eventualele greseli de informare privind produsul, tiparire, afisare, imagini, simboluri, dimensiuni, informatii introduse gresit, sau orice alt continut al site-ului, firma SC Simprocom SRL nu-si asuma responsabilitatea.

In cazul in care pe site pretul unui produs este afisat gresit,clientii vor fi anuntati in cel mai scurt timp.

7. GARANTIA PRODUSELOR

Produsele prezentate si comercializate de www.simprocom.ro sunt noi.ambalate de producator, insotite de instructiuni de folosire si certificate de garantie emise de producatori sau distribuitori, in conformitate cu OG 21/1992. Termenele de garantie pot varia in functie de fiecare produs in parte.

Returul unui produs defect se face doar cu notificare in scris, folosind formularul de retur sau prezentandu-va la sediul societatii cu produsul respectiv. Returul se face in termen de 48 h de la primirea produsului.

Daca produsul trimis are ca si defecte urme de folosire incorecta, nerespectare a instructiunilor de folosire sau defecte fizice (crapaturi, loviri, ciobiri, patrundere de lichide in partile electrice, interventie electrica sau mecanica neautorizata, intretinere necorespunzatoare conform instructiunilor de utilizare), in aceste conditii produsul se poate repara, costurile fiind suportate de catre cumparator, fara a face obiectul garantiei.

Produsele vandute pot fi montate si probate de Simprocom la cererea clientului astfel incat cumparatorul sa nu intampine probleme de nefunctionare a produsului.

Plata returului si a transportului produsului defect revine in sarcina firmei SC Simprocom SRL, daca in urma constatarii in service s-a depistat ca este caz de garantie. Expedierea se face doar prin URGENT CURIER sau prin o alta firma de curierat indicata de SC Simprocom SRL, acest lucru specificandu-se inainte de a comanda produsul. Solutionarea cazului se face in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului defect.

8. RETURNAREA PRODUSELOR

Returnarea produsului de catre cumparator va fi anuntata si se va face in maxim 48 de ore de la primirea coletului, specificandu-se motivul returnarii, in caz contrar SC Simprocom SRL nu isi asuma nici o responsabilitate asupra produsului.

Daca starea ambalajului sau a produsului returnat nu corespunde cu starea in care acesta a fost trimis si nu poate fi vandut ca nou, SC Simprocom SRL poate solicita o taxa pentru repararea sau aducerea lui in forma initiala.Daca acest lucru nu este posibil produsul este pus la oferta speciala iar diferenta dintre pretul initial si cel nou va fi suportata de clientul care a returnat produsul in stare necorespunzatoare sau il poate primi inapoi pe cheltuiala sa.Costurile de returnare si inlocuire a produsului vor fi suportate de catre client.

Rambursarea contravalorii produsului se face in cel mult 30 de zile de la retur. In cazul in care coletul livrat nu este ridicat in 5 zile clientul va suporta toate cheltuielile privind expedierea si returnarea acestuia  la firma SC Simprocom SRL.

SC Simprocom SRL nu va prelua produse returnate in urmatoarele conditii:

  • este returnat prin agenti de curierat sau intermediari diferiti de cei care au facut livrarea catre cumparator;
  • coletul sau continutul acestuia reprezinta deteriorari datorate transportului la retur;
  • coletul a fost expediat cu plata la destinatar, fara ca acesta sa fie notificat in prealabil ;
  • coletul a fost expediat cu specificatia ramburs, fara ca destinatarul sa fie notificat in prealabil.

Produsele comandate raman in proprietatea SC Simprocom SRL pana la achitarea acestora.

9. LITIGII

In cazul  unor neintelegeri, probleme, litigii aparute intre cele doua parti client – furnizor acestea se vor solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil,solutionarea revine  instantelor de judecata competente din Bistrita,in conformitate cu legile romane in vigoare.

10. FORTA MAJORA

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen ,total sau partial a oricarei obligatii care-i revine in baza contractului,daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei a fost cauzata de forta majora.Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti in termen de 3 zile producerea evenimentului  si sa ia toate masurile posibile pentru a limita consecintele.

Daca in termen de 30 de zile evenimentul respectiv nu inceteaza,partile au dreptul sa-si notifice incetarea de drept a contractului fara ca una dintre parti sa pretinda daune interese.

Forta majora invocata si probata de una dintre parti in conditiile legii,exonereaza partile de obligatii doar pe perioada evenimentului.